Hirdetés
. Hirdetés

Adobe szoftverek a Madonna-koncerteken

|

Madonna "Confessions" turnéjának egyik érdekessége, hogy a fantasztikus látvány-show hátterét az Adobe Production Studio szoftverei szolgáltatják.

Hirdetés

A háttérben Milton Keynes vezeti 9 fős csapatát, amely a technikát működteti. Ennek segítségével a koncert során egyszerre több videostreamet is meg tudnak jeleníteni a hatalmas kivetítőkön. A stáb összesen 22 merevlemez-meghajtót, 6 digitális videokamerát és nagyjából két mérföld kábelt használ. Az Adobe Production Studio csomagból az Adobe After Effects, az Adobe Premiere Pro és az Adobe Photoshop CS2 gyakorlatilag folyamatos, napi használatban van.

"Ezek életmentők" - szól elismeréssel az egyik főszervező a szoftverekről. "Nélkülük nem tudom, mihez kezdenénk - egyszerűen nem tudnánk elvégezni a munkánkat. A legnagyobb show a koncert végén látható, nagyon figyelnünk kell, hogy minden tökéletesen működjön, emiatt állandó izgalom az életünk" - mondta Harvey Madonna második San Jose-i koncertje előtt néhány perccel. Erre a koncertre a legolcsóbb jegy is 100 dollár, míg a legdrágább 350 dollárba kerül - ezért a pénzért a rajongók valóban tökéletes színpadi showt várhatnak."

A koncert videoanyagát 12 hétig készítették független stúdiók, majd ezeket Madonna és 22 táncosának a koreográfiájához igazították. A koncerteken a stáb a videoanyag három változatát futtatja párhuzamosan - ha bármelyiknél fennakadás van, akkor egyetlen egérkattintással átléphetnek a kezelők a másikra.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.