Hirdetés
. Hirdetés

Adobe XMP Toolkit 4.0: metaadatokra kihegyezve

|

Az Adobe megjelentette az Adobe XMP (Extensible Metadata Platform) Toolkit Version 4.0-t, amely a cég új 'fáljcímkéző' technológiáját képviselő szoftver megjelenés előtti pre-release verziója.

Hirdetés

A nyílt forráskódon alapuló technológiájú toolkit tartalmazza azokat az XMP könyvtárakat, amelyekkel optimalizált munkafolyamatokat használó szoftverek fejleszthetőek, egyúttal a metaadatok által nyújtott előnyök maximálisan kihasználhatók a design és a kiadványszerkesztő alkalmazások következő generációjában.

"Az új, kifinomult fájlkezelő könyvtárak számos új elemet tartalmaznak, amelyek szükségesek a kiadói tevékenységek széles körű automatizálásához" - mondta Mark Hilton, az Adobe Creative Suite 2 (CS2) fejlesztőrészlegének igazgatója. "A design és a kiadás egy komoly együttműködést igénylő munkafolyamat a tartalmakat előállító kreatívok és szerkesztők, valamint az Adobe szoftverek között. Az Adobe XMP integrálásával a cégek olyan termékeket és rendszereket tudnak készíteni, amelyek a költségeket és a hibalehetőségeket csökkentik, miközben a produkciós folyamatokhoz szükséges idő is kevesebb lesz."

Az XMP Toolkit 4.0 pre-release verzió Windows (Visual Studio 2005) és Macintosh (Xcode 2.2) platformra ingyenesen letölthető A Macromedia Labs oldalairól.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.