Hirdetés
. Hirdetés

Agnitum - Interware együttműködés Magyarországon

|

Az Interware, az Outpost Security Suite Pro internetbiztonsági csomagot ajánlja ADSL-előfizetőinek.

Hirdetés

A Nollex Nemzetközi Kft., az Agnitum termékek kizárólagos Magyarországi forgalmazója, a mai napon együttműködésre lépett az Interware Internet Szolgáltató ZRt-vel, a magyar ADSL piac meghatározó szereplőjével.

Az együttműködés az Interware ADSL-ügyfeleinek a nemzetközi IT biztonsági szakma elismert fejlesztője, az Agnitum Ltd. cég Outpost Security Suite Pro nevű teljeskörű internetbiztonsági szoftverét javasolja. Az együttműködés eredményeképpen az Interware ADSL-ügyfelei akár már az internethez történő csatlakozással egyidőben hatékony védelmet élvezhetnek a vírusok, kémprogramok, betörési kísérletek és egyéb fenyegetések ellen.

Az internet veszélyei ma már jóval komolyabbak lehetnek, mint használatának előnyei, ezért az otthoni és vállalati hálózatok védelme az IT technológiai fejlesztési törekvések legfontosabb kérdéseinek egyike. Minél több módon védjük a hálózatot, az annál biztonságosabb - az optimális elérhető védelem pedig a felhasználók számára a szakmailag is elismert technológiákat egyesítő integrált megoldások használata. Az internet szolgáltatás és az IT biztonságtechnika két hazai, közismert szereplője, az Interware ZRt. és az Agnitumot képviselő Nollex Nemzetközi Kft. együttműködést kötött annak érdekében, hogy az integrált védelem az ADSL-felhasználók számára elérhető legyen. Az Interware ezért a szélessávú internet-elérést kedvezményes Agnitum Outpost Security Suite Pro licencekkel együtt kínálja.

További részletek >>>

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.