Hirdetés
. Hirdetés

Ajándék a Windows 10-et használóknak

|

Úgy döntött a Microsoft, hogy a zökkenőmentes átállás elősegítése érdekében 2018 áprilisáig meghosszabbítja a 1511-es Windows 10 változat támogatását a vállalati felhasználók esetében.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft hat hónappal meghosszabbította a Windows 10 operációs rendszer 1511-es verziószámú kiadásának támogatását a vállalati felhasználók esetében. Ezzel kivánja segíteni a szoftvergyártó azokat a korai bevezető vállalatokat, amelyek még nem fejezték be az átállást a Windows mint szolgáltatás frissítési modellre, olvashatjuk Michael Niehaus, a Windows 10 termékmarketing igazgatójának a blogbejegyzésében. Az 1511-es verzió támogatása tehát 2018 áprilisáig tart majd. Ennek keretében a Microsoft a kritikusnak és fontosnak minősített sérülékenységek javításait fogja eljuttatni az érintett felhasználókhoz a normál terjesztési csatornákon keresztül.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.