Hirdetés
. Hirdetés

Aki legyőzi a Nokia N95-öt

|

A Samsung G810 a Nokia N95-ös modelljének babérjaira tör: presztízsében és kialakításában is a finnek zászlóshajójára hasonlít.

Hirdetés

csak éppen sokkal többet tud nála. Persze ez nem akkora fegyvertény, hiszen az N95 nem mai darab, a barcelonai kiállításon vélhetőleg láthatjuk is majd az utódját. Nos, mit pakolt bele a Samsung a G810-be? Az elnevezésből kiderül, hogy a G800 továbbfejlesztett verziója, ezért fényképezés terén elég sok várható tőle.

Ennek megfelelően az 5 megapixeles kamera alap, de ezúttal megbolondították még egy 3x optikai zoommal is, plusz autofókusz, makro mód, kép stabilizátor, arcfelismerő funkció. Az egyébként Symbian (!) alapú, vékony házú, szétcsúsztatható kialakítású készülék beépített GPS vevővel is büszkélkedhet, 150 megabájt belső memória várja az adatokat, lesz WiFi-modul (802.11b/g) benne, valamint egy 1200 mAh-s akku hajtja majd.

? Adatkommunikáció, árazás ť

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.