Hirdetés
. Hirdetés

Alkalmazások gyors indítása a Windows 10-ben

|

Egy hasznos billentyűkombinációval egy szempillantás alatt futtathatjuk az alkalmazásokat.

Hirdetés

Hirdetés

Bár a Windows grafikus felhasználói felületének menüi, ikonjai és párbeszédablakai rengeteg programhoz, szolgáltatáshoz, funkcióhoz és beállításhoz kínálnak egyszerű hozzáférést (feltéve, hogy tudjuk, mit hol keressünk), a leggyorsabban mégis az ősrégi módszerrel, egy billentyűkombináció alkalmazásával érhetünk célba.

Nincs ez másképp a Windows-képernyő alján található Tálca esetében sem. Az ide kitűzött programokat nem csupán egérkattintással indíthatjuk el, hanem a Windows gomb segítségével is: a Windows gomb + 1 kombináció az első programot, a Windows gomb + 2 a másodikat indítja el (illetve ha a program már fut, annak ablakába visz minket), és így tovább. A Tálcára kitűzött programokon pedig a Windows gomb + T billentyűparanccsal haladhatunk végig a T ismételt lenyomásával. Az éppen kijelölt program az Enter billentyűvel indítható el.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.