Hirdetés
. Hirdetés

AMD grafikával turbózzák fel a Samsung mobiljait

|

A két cég több évre szóló partneri szerződést kötött.

Hirdetés

Hirdetés

Az AMD Radeonján alapuló, több évre szóló, mobilgrafikus stratégiai partneri megállapodást kötött egymással az AMD és a Samsung.

A megállapodás lényege, hogy az AMD licenszdíj, illetve royalty ellenében engedélyezi a Samsung számára a nemrégiben bejelentett RDNA grafikus architektúrán alapuló grafikus technológia használatát okostelefonokban, valamint más olyan termékekben, amelyek kiegészítik az AMD kínálatát.

A Samsung frontáttörést jelentő grafikus termékeket és megoldásokat remél az AMD-vel való együttműködéstől a holnap mobilos alkalmazásaiban, jelentette ki a cég egyik vezetője, Inyup Kang.

De roppant elégedett a megállapodással az AMD igazgatója, dr. Lisa Su is, aki szerint a Radeon grafikus technológiája, amely rohamosan terjed a PC-s, felhőalapú és HPC piacokon, ugrásszerűen felgyorsíthatja a mobilos fejlesztéseket is. A nagyteljesítményű grafikus technológia ezáltal beléphet a mobilpiacra is, az AMD reményei szerint jelentősen kiszélesítve a Radeon felhasználói bázisát és fejlesztési ökoszisztémáját.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.