Hirdetés
. Hirdetés

Android Market: Magyarországról is vásárolhatunk

|

Néhány napon belül a Google 99 országban, így Magyarországon is elérhetővé teszi az Android Market fizetős alkalmazásait.

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy nincs szükség tehát többé arra, hogy rootoljuk androidos mobilunkat, mint eddig, ha fizetős applikációt szerettünk volna letölteni. Így újabb felhasználók vásárolhatnak az Android Marketről, ami számukra még több játékot, közösségi alkalmazást és hatékonyságnövelő megoldást, a fejlesztőknek pedig további értékesítési lehetőségeket jelent.

Ezzel a lépéssel Magyarországgal együtt 131-re növekszik azon országok száma, ahol az Android felhasználók a fizetős alkalmazásokhoz is hozzáférnek. Az Android eszköz tulajdonosok összesen több mint 200 ezer ingyenes és fizetős alkalmazás közül válogathatnak, melyeket azonnal le is tölthetnek készülékükre.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.