Hirdetés
. Hirdetés

Androidos notepad a Samsungtól

|

A Samsung tovább bővíti a Galaxy családot: a most bemutatott Note lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy digitális toll segítségével akár a képernyőre is jegyzeteljenek. A gyártó a berlini IFA-n mutatta be az eszközt - ahogy a Super AMOLED Plus kijelzővel szerelt Galaxy Tab 7.7-et is.

Hirdetés

Galaxy Tab
Galaxy Tab

A dél-koreai Samsung régóta ragaszkodik ahhoz a szokásához, hogy a nagy, elsősorban a felhasználók számára rendezett trade show-kon mutatja be a legújabb fejlesztéseit. A cég az idei, Berlinben rendezett IFA-n is előrukkolt néhány újdonsággal.

Az 5,3 hüvelykes Super AMOLED Plus kijelzővel felszerelt Galaxy Note Tab okostelefonként és „okos táblaként" is használható. A cég egy közvélemény-kutatás eredményeképpen fejlesztette ki az eszközt: a felmérés szerint a felhasználók régóta vágytak egy olyan mobilra, amelynek közvetlenül a kijelzőjére firkálhatnak. A Note éppen ebben az örömben részelteti őket: a mellékelt digitális toll segítségével a dokumentumok vagy elektronikus könyvek nekik fontos sorait is kijelölhetik.

A Samsung nem az első olyan vállalat, amely hasonló képességekkel rendelkező androidos eszközt dobott a piacra, a HTC Flyerjét is digitális tollal forgalmazzák.

A cég a tavalyi IFA-n mutatta be a Galaxy Tabet, amelyet most a Galaxy Tab 7.7 vált fel. Az új eszköz az első olyan Samsung tábla, amelyet Super AMOLED Plus kijelzővel láttak el. A 7,89 milliméter vastag tablet alig 335 grammot nyom és telefonként is használható.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.