Hirdetés
. Hirdetés

Androidra vált a Toshiba is

|

Ultravékony tablet a japán gyártótól.

Hirdetés

Riválisai mellett a Toshiba Europe is bemutatta ultravékony, 25,7 cm-es (10,1 hüvelykes) képátlójú, 7,7 milliméter vastag AT200 táblagépét. A kis masinán már Android 3.2 Honeycomb rendszer található, közölte Marco Perino, a Toshiba Digitális Termékek Üzletág igazgatója.

Toshiba AT200 tablet
Toshiba AT200 tablet

Minden nélkülözhetetlen csatlakozót és portot tartalmaz az egyéb eszközökhöz való csatlakozáshoz: ilyen többek között a micro-USB, a micro-SD, a Wi-Fi és a Bluetooth. A micro-HDMI port lehetővé teszi, hogy a felhasználó egy televíziókészülék nagy képernyőjén jelenítse meg a HD minőségű tartalmakat. Az előlapon (2 MPX) és hátlapon (5 MPX) található HD kamerák ideálisak a videokonferenciákhoz és a kiterjesztett valóságra (augmented reality) épülő alkalmazásokhoz.

1280x800 pixeles felbontású, 25,7 cm-es (10,1 hüvelykes) kijelzővel van felszerelve, természetesen érintésérzékeny kialakításról van szó, mely egyszerre több érintést is kezelni képes. Utravékony kialakítása ellenére akár nyolcórányi videó-megtekintést is lehetővé tesz. A vékony ház sztereó hangszórókat is tartalmaz. Operatív tára akár 64 GB-ig skálázódhat, vagyis kvázi az összes, vállalati munkaállomások által futtatott szoftvernek elegendő memóriát biztosíthat.

Legnagyobb érdekessége azonban talán nem is hardverében rejlik: a Toshiba új táblaszámítógépe gazdag webböngészési élményt nyújt az Adobe Flash Player támogatásával, illetve az Android Market és a Toshiba Places több mint 250 000 alkalmazásának támogatásával.

Az 558 grammos tömeggel bíró Toshiba AT200 Magyarországon előreláthatólag 2011 novemberétől lesz kapható.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.