Hirdetés
. Hirdetés

APC: biztos áramellátás utazó felhasználóknak

|

Az American Power Conversion (APC) bemutatott négy új áramellátást biztosító laptop táskát, amelyek az úton lévő felhasználók munkavégzését könnyítik meg. Az APC új, elegáns kivitelű táskái mobiltelefonok, PDA-k és laptopok számára biztosítanak folyamatos áramellátást.

Hirdetés

Napjaink felhasználóinak utazás közben is szükségük lehet mobiltelefonra, PDA-ra és laptopra. Az APC új laptop táskáival (Power Ready Notebook Cases) biztosítható ezeknek az eszközöknek a védelme, rendszerezése és folyamatos áramellátása. A táskával könnyen összekapcsolható az APC Universal Notebook Battery akkumulátora és Universal Power Adapter töltője, így a mobil eszközök bárhol, bármikor feltölthetők és használhatók.

"Az APC tervezői és mérnökei kifejezetten azok számára fejlesztették ki az új laptop táskákat, akik sokat utaznak, és utazás közben is szükségük van laptopra, PDA-ra, mobiltelefonra" - mondta Joe Loberti, az APC végfelhasználói megoldásokért felelős csoportjának vezetője. "A piacon elérhető legtöbb táskától eltérően a Power Ready Notebook Case táskák tervezésénél különös figyelmet fordítottunk az elektronikai eszközök védelmére és arra, hogy a rekeszekben tárolt készülékekhez könnyedén hozzá lehessen férni. Terveztünk többek között egy új univerzális laptop rekeszt, amely lehetővé teszi, hogy a laptopot könnyen és gyorsan kivehessük, illetve visszatehessük a táskába olyan helyeken, mint például a repülőtéri biztonsági ellenőrzési pontok" - tette hozzá Joe Loberti.

Mind a négy most bemutatott laptop táska tartalmaz mobil eszközök tárolására alkalmas rekeszeket; egy apró holmik - például tollak és névjegykártyák - rendszerezésére használható rekeszt; egy kiesést gátló eltávolítható tasakot a személyes tárgyaknak; egy kábelcsatlakozót, mely lehetővé teszi a laptop egyszerű feltöltését magában a párnázott rekeszben; és egy rázkódást csökkentő eltávolítható vállpántot, mely maximális kényelmet biztosít nagy teher esetén is. Minden táska strapabíró nylon anyagból készült, kivéve a nagyon könnyű 900 köbhüvelykes (1liter = 61 köbhüvelyk) modellt, melynek anyaga könnyű nylon. A 900, 1000 és 1400 köbhüvelyk méretű modellek a rajtuk található rés segítségével könnyedén rögzíthetők a kerekes bőröndökre. Az 1000, 1400 és 1900 méretű táskák jól használható, táguló oldalsó zsebeket is kínálnak - például ásványvizes palackok vagy esernyő tárolására. Az 1000 és 1400 köbhüvelykes modellek egyedi, univerzális laptop rekesszel is rendelkeznek: a rekeszek párnázott paneljeinek segítségével bármely laptop biztonságosan rögzíthető. Az APC áramellátást biztosító új laptop táskái életre szóló garanciával rendelkeznek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.