Hirdetés
. Hirdetés

Apple bolt a nyílt tengeren

|

iLounge üzletet nyit az Apple a Celebrity Eclipse luxushajó fedélzetén.

Hirdetés

Új területre lép az Apple. A Celebrity Cruises sajtóközleménye alapján az áprilisában első útjára induló Celebrity Eclipse fedélzetén ugyanis boltot nyit az almás cég. Így a hajó vendégeinek a hosszú nyaralásuk során lehetőségük lesz arra, hogy kipróbálják, használják és megvásárolják az Apple termékeit.

 

eclipse.jpg


Az utasok becsalogatásáról a kereskedelmi egység 26 munkaállomásos internetkávézója gondoskodik majd, ahol a boltba betérők elolvashatják leveleiket, kinyomtathatják fényképeiket, illetve nem mellékesen frissíthetik Facebook, illetve Twitter profiljukat, elérhetővé téve ismerőseik és családtagjaik számára a nyaraláson készült fotókat.

Az üzleten belül azonban ezen felül is lesz lehetőségük a nyaralóknak, hogy kipróbálják az Apple termékeit, hiszen a sajtóközlemény alapján az internetkávézó csak egy lesz a kereskedelmi egység 3 markáns része közül. Mellette elhelyeznek még egy Apple boltot is, ahol a vásárlók megvásárolhatják a korábban kipróbált kütyüket. Illetve végül helyet kap egy oktatóközpont is, ahol az Apple munkatársai ingyenes bemutatókat tartanak majd a népszerű Macintosh szoftverek képességeiről.

"A felmérésünk alapján látogatóink erősen igénylik a fedélzeten az internet elérést, az otthoniakkal való kapcsolattartást.  Úgy gondoljuk, hogy új ajánlatunk hatalmas siker lesz" - vélte Dan Hanrahan, a Celebrity hajótársaság vezérigazgatója, aki később hozzátette: a 2012-re elkészülő Silhouette fedélzetén is tervezik egy hasonló iLounge bolt megnyitását.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.