Hirdetés
. Hirdetés

Apple Music a Samsung Smart TV-ken

|

A koreai óriás által gyártott televíziók szórakoztató funkcióinak köre tovább bővül az Apple Music 60 milliós zenei kínálatával, több ezer lejátszási listával, videóklippel és rádióadással. A felhasználók több mint 100 országban hallgathatják a kedvenc számaikat az Apple Musicon, a Samsung tévéjükön keresztül.

Hirdetés

Hirdetés

A 2018-as és annál későbbi modelleken elérhető Apple Musicon az előfizetők több mint 60 millió dalt streamelhetnek reklámok nélkül, megnézhetik a legújabb videóklipeket, valamint világhírű zenei szakértők és véleményvezér művészek egyedi lejátszási listái közül válogathatnak.

Az alkalmazás előfizetői személyre szabott napi zenei ajánlatokat kaphatnak és belehallgathatnak az innovatív Beats 1 rádió adásába. Az előfizetők számára elérhető az új "At Home With Apple Music" című csomag is, amelyben megtalálhatók szerkesztői lejátszási listák, csoportos FaceTime beszélgetések előadókkal, egyedi interjúk, előadói listák és további érdekességek, amelyekkel a felhasználók kapcsolatban maradhatnak a külvilággal és egy közösség részének érezhetik magukat a távolságtartás alatt is. 

A Samsung Smart TV felhasználók az Apple Music alkalmazást a készülékük App Store-jából tölthetik le, majd bejelentkezhetnek már meglévő Apple ID segítségével, vagy új előfizetést indíthatnak az alkalmazáson keresztül. A Samsung Smart TV felhasználók 3 hónapos ingyenes próbaidőszak során ismerhetik meg az Apple Music alkalmazást egyéni, családi, vagy diák előfizetéssel.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.