Hirdetés
. Hirdetés

Áprilisban jön a Windows Vista SP2?

|

Egy eddig pontos hírekkel szolgáló malajziai oldal a Vista SP2-ről jósol.

Hirdetés

A TechARP.com, egy malajziai weboldal, mely pontosan eltalálta a Windows Vista első szervizcsomagjának RTM (Release to Manufacturing - gyártásra szánt változat) és az XP harmadik szervizcsomagjának megjelenési időpontjait, most a Vista SP2-vel kapcsolatban bocsátkozik jóslatokba. A lap szerint a Vista második szervizcsomagjának végső tesztverzióját (release candidate) 2009 februárjában teszi elérhetővé a Microsoft, majd két hónappal később, áprilisban a végleges SP2 is napvilágot lát.

-vistasp2.jpg
 


A Microsoftnak problémái voltak azzal, hogy az RTM kiadási dátumokat szinkronizálja a Windows Update-en való megjelenéssel. Tavaly télen hat hétig tartott, míg a felhasználók többségéhez eljuttatták a Vista SP1-et - és akkor is csak némi perpatvar után, amikor is a Microsoft megtagadta az előfizetőknek a hozzáférést a fizetős fejlesztői szolgáltatásokhoz. Tavasszal egy teljes hetet csúszott az XP SP3 az adatokat tönkretevő bug miatt, mely a cég saját POS szoftverében okozott kompatibilitási problémákat.

A Microsoft egy héttel ezelőtt korlátozott számú tesztelőnek hozzáférhetővé tett egy SP2 verziót, a cég azonban csak annyit hozott nyilvánosságra a megjelenés tervezett dátumáról, hogy "valamikor a jövő év első felében".


További találgatások a hír folytatásában - kattintson! >>>

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.