Hirdetés
. Hirdetés

Áprilisban nagy meglepetést ígér az Intel

|

Jönnek a 9. generációs mobil processzorok.

Hirdetés

Hirdetés

Az Intel megerősítette, hogy a második negyedévben piacra lép 9. generációs, H sorozatú Core lapkáival.

A cég egyik vezetője, Frederik Hamberger úgy fogalmazott, hogy "nagyon, nagyon rövid időn belül" megjelennek az új lapkák, velük pedig az új laptopok. A H sorozatú lapkákat a  prémiumkategóriás és játékra optimalizált noteszgépekhez gyártja az Intel, és jelenleg a gyártó leginkább energiaigényes lapkái közé tartoznak.

Az Intel egyelőre nem árult el túl sokat az új sorozatról, de ha minden igaz, április első hetében lehull a lepel. Csak annyit tudni, hogy a 9. generációs Core mobil lapkák is a meglévő Coffee Lake architektúrára épülnek, és feltehetőleg nyolc magot tartalmaznak majd.

Hamberger szerint a cég egyik legfontosabb célja az új 9. generációval az akkumulátoros működési idő meghosszabbítása. A valóságban ugyanis még a legnagyobb játékosok is elsősorban internetes böngészésre használják laptopjukat, és az Intel azt szeretné, ha a jövőben kevesebbet kellene bosszankodniuk a telep gyors lemerülése miatt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.