Hirdetés
. Hirdetés

Árzuhanás várható az AMD-nél

|

Több forrás is megerősítette, hogy az AMD drasztikus árcsökkentést tervez asztali processzorainál, de csak az Intel Core 2 Duo Conroe processzorainak júlus 23-i megjelenése után.

Hirdetés

Az árcsökkents olyannyira az Intel új processzorainak megjelenésétől függ, hogy már az azt követő napon, július 24-én végrehajtanák az AMD-nél. Az Athlon 64 ára várhatóan 30, az Athlon 64 X2-é 50, míg a Sempron processzoroké 15%-ot zuhan majd.

Egyelőre csak az AM2 típusú processzorok árváltozásáról tudni. Az Intel is bejelentett már egy árcsökkenést Pentium D é Pentium 4 chipjei számára, amelyet még a Conroe magok piacra lépése előttre időzítenének. Mindebből természetesen a vásárlók látják a legnagyobb hasznot.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.