Hirdetés
. Hirdetés

Átalánydíjas WLAN a T-Mobile-tól

|

A T-Mobile 2006. április 1-től 20, a későbbiekben pedig 200 olyan településen kínál átalánydíjas WLAN internetezési lehetőséget, ahol eddig hiányzott a szélessávú hozzáférés.

Hirdetés

A mindenki számára elérhető T-Mobile Internet Fix nevű szolgáltatással az érintett településeken 2 éves hűségnyilatkozattal havi 5990 forintért havi 3 GB adatmennyiség forgalmazható.

A WLAN hálózat jelentős kiterjesztésével több mint 500 ezer ember érheti majd el a világhálót kedvező feltételekkel.
A T-Mobile Internet Fix a T-Mobile HotSpot szolgáltatás egy különleges változata. Előnye, hogy az átlagosan 512 kbps letöltési és 128 kbps feltöltési sebességű internet-hozzáférés fix havi díjért, az előfizető által megadott címen vehető igénybe, igény esetén pedig a szolgáltatáshoz szükséges berendezéseket a szolgáltató telepíti és felügyeli.

Az Internet Fix bevezetésekor 20, a későbbiekben pedig összesen 200 településen érhető majd el az átalánydíjas WLAN szolgáltatás, amelyet írásos szerződéssel bárki igénybe vehet (tehát nem csak a T-Mobile előfizetői!). A 3GB-os csomag havidíja 2 éves hűségnyilatkozattal 5990. A csomagban foglalt adatmennyiség felhasználását követően minden további megkezdett GB díja 990 forint.

Hűségnyilatkozat vállalása esetén nincs belépési díj és a bevezető akció keretében minden új előfizető az első hónapban díjmentesen internetezhet. Kérésre az előfizető által megadott címen a T-Mobile a használatot biztosító kültéri WLAN eszközt telepít, amelynek havi bérleti díja 750 Ft.

- Acsa
- Akasztó
- Csanádpalota
- Földeák
- Jobbágyi
- Kóka
- Litér
- Medgyesegyháza
- Mogyoród
- Ócsa
- Ópusztaszer
- Szabadegyháza
- Szigetcsép
- Szigetújfalu
- Sződliget
- Tura
- Újhartyán
- Úri
- Vácrátót
- Vámosmikola

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.