Hirdetés
. Hirdetés

Autós platformmal újít az NNG

|

A jármű fedélzeti rendszerét akár az okostelefonunkról is irányíthatjuk majd: tájékozódhatunk az autó műszaki állapotáról, bekapcsoljuk az autóriasztót és a klímaberendezést, vagy nyomon követhetjük a jármű útvonalát.

Hirdetés

Az új, Android alapú platform lehetőséget teremt különböző rendszereknek a navigációs motorba való integrálásába, ezzel olyan funkciók is megjelenhetnek a mobiltelefonokban, amelyek korábban még elképzelés szintjén sem léteztek. Az autós integráció mellett a platform a hagyományos okostelefonos funkciókkal is szorosabb és intuitívabb együttműködést biztosít. Például azt is lehetővé teszi, hogy a navigációs alkalmazás felismerje az élő szóban elhangzott, vagy akár egy e-mail vagy egy SMS szövegében található címeket, és automatikusan megtervezze az oda vezető útvonalat. Ezek a funkciók csak egy részét jelentik azoknak a lehetséges fejlesztéseknek, amelyeket az NNG hamarosan elérhetővé tesz OEM partnerei számára.

Ha további részletek is kíváncsi, kattintson!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.