Hirdetés
. Hirdetés

Az Adobe bővíti az OpenHD szövetséget

|

A videorögzítő kártyák, grafikus és videogyorsító hardverek, audio alkalmazások és adattároló eszközök piacának legjobbjai is csatlakoztak.

Hirdetés

Az Adobe bejelentette az Adobe OpenHD szövetség kibővítését. Az eredetileg az Adobe, a Dell, a HP, az Intel és a Microsoft alkotta csoport most tíz új taggal bővül: olyan cégekkel, amelyek a videorögzítő kártyák, grafikus és videogyorsító hardverek, audio alkalmazások és adattároló eszközök piacán a legjobbak. Az új tagok mostantól az AJA, az AMD, a Blackmagic, a Bluefish, a CineForm, a Focusrite, a Hugo/Ciprico, a Matrox, az Nvidia és a Rorke. Az éppen bejelentett Adobe Production Studio megjelenésével egy időben történt bővítés lehetővé teszi hét új Adobe OpenHD alapú megoldás bejelentését februárban, amelyek valós időben tömörített és tömörítetlen HD videót fognak használni.

Az Adobe az új Adobe Production Studio fejlesztésekor az OpenHD szövetség tagjai által gyártott hardvereszközökkel tesztelte az új szoftvercsomagot, így biztosítva a hatalmas teljesítmény mellett az állandó stabilitást.

Az Adobe Production Studio programcsomaghoz kapcsolódó hardverspecifikációkról, árakról és elérhetőségről az Adobe OpenHD oldalról lehet tájékozódni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.