Hirdetés
. Hirdetés

Az Amazon Brazíliát is felhőbe burkolja

|

Az Amazon Dél-Amerikában is elindítja web service (AWS) szolgáltatását.

Hirdetés

A cég szerdai közleménye szerint az Amazon már meglévő nyolc, a Föld különböző régióiban elhelyezkedő adatközpontjai közül a Sao Paolo-i az első a dél-amerikai kontinensen. Az Amazonnak emellett Amerikában, Európában, Japánban és Szingapúrban is vannak már adatközpontjai.

Ez a mostani adatközpont igen hasznos lesz az AWS-t használóknak, hiszen a dél-amerikaiaknak nem kell más kontinensről használniuk a felhőt. Mivel csökken a reakcióidő, a felhasználók gyorsabban hozzáférnek majd az adataikhoz.

A cég különböző szolgáltatásai - Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2), Amazon Simple Storage Service (Amazon S3) és az Amazon Elastic Block Store (Amazon EBS) - mostantól a dél-amerikai felhasználóknak és fejlesztőknek egyaránt elérhetőek.

Az Amazon emellett reméli, hogy a régióban való AWS jelenlétből olyan cégek is profitálnak majd, akik alkalmazásfejlesztéssel es forgalmazással foglalkoznak, mint például az Oracle vagy az Accenture.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.