Hirdetés
. Hirdetés

Az AMD nem eladó

|

A kiábrándító eredmények ellenére az AMD ügyvezetője szerint jó úton haladnak.

Hirdetés

Bár az AMD nem lehet büszke az idei harmadik negyedéves pénzügyi eredményeire, és a leépítésekre sem, ennek ellenére szó sincs róla, hogy eladó lenne a cég - ezt maga Rory Read, a vállalat ügyvezetője mondta. Egy kiszivárgott belső e-mail szerint Read cáfolta a felvásárlásról szóló pletykákat, amelyek akkor erősödtek fel igazán, amikor az AMD felkérte a JP Morgant, hogy elemezze a lehetséges megoldásokat a pénzügyi gondok megoldására.

Bár azt több forrás is megerősítette, hogy a teljes cég eladása nem élvez elsőbbséget, az egyes részlegek vagy például szabadalmak értékesítése reálisnak tűnt - az ügyvezető ezeket cáfolta. Read emlékeztette a dolgozókat, hogy a jelenlegi stratégiával haladnak előre, és, hogy abszolút jó úton járnak.

Az AMD szerint a jelenlegi stratégiával hosszú távon jelentősebb növekedést érhetnek el minden területen. Egyelőre nincsenek könnyű helyzetben, ugyanis a PC-eladások visszaesését többek között ők érezték meg a legjobban.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.