Hirdetés
. Hirdetés

Az Apple elégedetté tesz

|

A Beyond Philosophy nemzetközi kutatása szerint nem csak a magánfelhasználók, hanem az üzleti vezetők körében is a kaliforniai gyártó termékei a legnépszerűbbek.

Hirdetés

iPad 2
iPad 2

A Beyond Philosophy elemzőcég ötvenhárom üzleti vezető bevonásával készült nemzetközi felmérése, a Global Customer Experience Management Survey szerint az Apple termékei és szolgáltatásai nyújtják a legjobb felhasználói élményt az informatikai piacon.

A kutatás célja az volt, hogy felmérjék, melyek azok az gyártók és termékek, amelyekhez a leginkább ragaszkodnak a felhasználók, és milyen veszélyeket rejthet az újramárkázás (re-branding) a fogyasztói élmény szempontjából. A kutatás teljes anyaga a Beyond Philosophy weboldaláról tölthető le.

A megkérdezettek túlnyomó többsége szerint jelenleg az Apple a világ legerősebb márkája; a top tízben olyan cégek szerepelnek még, mint az Amazon, a Starbucks, a Disney, a Virgin Atlantic és a Vodafone.

A kutatásban részt vevő üzleti vezetők szerint az Apple népszerűségének legfontosabb okai: a cég innovatív marketingstratégiája, minőségi termékei és az, hogy az iPodhoz és iPadhez hasonló „kategóriateremtő" fejlesztések révén az iparág vezető vállalatává nőtte ki magát.

Scott Merritt, a Beyond Philosophy szóvivője a Macworldnek nyilatkozva kijelentette: „Az Apple az egyik leginnovatívabb márka a világon: ez a legfőbb oka globális népszerűségének. Már a boltjaik is varázslatosan néznek ki. Egyszerűen menő dolog Apple termékeket vásárolni."

Az Apple a közelmúltban a mértékadó fogyasztói elégedettség-index, az American Consumer Satisfaction Index (ACSI 2011), a számítógép-gyártók termékeit vizsgáló, hetvenezer felhasználó bevonásával készült listáján is az első helyre került.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.