Hirdetés
. Hirdetés

Az Apple hátát nézi a Microsoft

|

A tőzsdei kapitalizációt tekintve a Microsoft az Apple mögé kerül.

Hirdetés

Amit korábban sokan elképzelhetetlennek hittek, az a tegnapi napon megtörtént. Az Apple a tőzsdei kapitalizációban lekörözte a Microsoftot, s így a világ legnagyobb technológia cége lett e tekintetben. Mindez hazai idő szerint szerda este történt, mikor az Apple piaci értéke 227,1 milliárd dollárra nőt részvényei árfolyamának az emelkedése miatt, maga mögé utasítva a redmondi szoftveróriás 226,3 milliárdos értékét.

 


Forrás: Business Insider

Az Apple számára ez hatalmas eredmény, mivel 10 évvel ezelőtt sokan leírták Steve Jobs bukdácsoló cégét. Az iPod, az iPhone és a legutóbb megjelent iPad segítségével azonban a vállalat nemhogy visszatért a nagyok közé, de egyenesen a technológiai ipar élére ugrott, ha a tőzsdei kapitalizációból indulunk ki.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.