Hirdetés
. Hirdetés

Az Apple levágta a Hatalmas Egér farkát

|

Az Apple Computers kifejlesztette népszerű Mighty Mouse (Hatalmas Egér) névre hallgató termékének legújabb, vezeték nélküli változatát.

Hirdetés

Az új eszköz a Bluetooth technológia révén kapcsolódik össze a számítógéppel, így az Apple az egér tengerentúli piacra dobásával kénytelen megvárni Szövetségi Távközlési Bizottság (Federal Communications Commission) is engedélyét.

Az FCC folyamatosan publikálja az engedélyezésre váró termékek listáját, így szivárgott ki az egyelőre M6 munkanév alatt futó, vezeték nélküli Mighty Mouse híre is, mellyel kapcsolatban az Apple még nem adott ki semmiféle tájékozattást.

Az új egér megjelenésében megszólalásig hasonlít a régi, jól ismert változatra, csak éppen a farka hiányzik. Az eszközt működtető két ceruzaelem aktuális állapotáról a számítógép rendszereszközök menüjében tájékozódhat a felhasználó.

A termék pontos piaci bevezetésének dátumáról még nincs pontos információ, ez persze nagyban függ az FCC engedélyezési eljárásának bizonytalan idejű befejezésétől is. Az Apple-re általában az a jellemző, hogy új termékeit a nagyobb szakmai konferenciákon jelenti be, így az augusztus 7. és 11. között San Franciscóban megrendezésre kerülő Worldwide Developers Conference tűnik a legvalószínűbb helyszínnek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.