Hirdetés
. Hirdetés

Az ATI és a Nokia együttműködése

|

A Nokia és az ATI Technologies partnerkapcsolatot létesítenek, hogy egyszerűsítsék, és elősegítsék a Nokia telefonok multimédiás képességeinek fejlesztését.

Hirdetés

Az egyik legnagyobb grafikus chipeket gyártó vállalat, az ATI a tervek szerint egy olyan szoftverfejlesztő csomagot alkot majd meg valamikor idén, amellyel a multimédiás lehetőségek fejlesztését könnyítenék meg azáltal, hogy ingyenes szabványokat népszerűsítenek, és bővítik a meglévő lehetőségeket, például a 3D-s játékok, a mobil TV, a videó- és audiólejátszás fejlesztése terén.

A telefongyártó vállalata leszögezte, hogy nem tervezik az ATI grafikus chipjeinek felhasználását a készülékeikben - jelenleg, és a jövőben is a Texas Instruments alkatrészeit építik a telefonokba. A célok között az egységesítés is szerepel, annak érdekében, hogy a fejlesztők által létrehozott szolgáltatások ne csak bizonyos típusú telefonokon legyenek elérhetők, és a kompatibilitás minimális módosítással megoldható legyen.

Az idei első negyedévben a Nokia számára az N70 multimédiás telefon hozta a legnagyobb hasznot a piacvezető vállalat számára - érthető hát, ha a jövőben a hasonló modellek népszerűsítésére helyezik a hangsúlyt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.