Hirdetés
. Hirdetés

Az eddigi legolcsóbbá válhatnak a notebookok

|

A tabletek előretörésével egyre nehezebb dolga van a hagyományos személyi számítógépeknek.

Hirdetés

A tabletek előretörésével és a hagyományos személyi számítógépek iránti érdeklődés folyamatos zuhanásával a notebookok eladásai jelentősen csökkentek az utóbbi időben. A Wintel néven emlegetett gyártók (amelyek a Microsoft és az Intel partnerei) már egyre jobban elbizonytalanodnak a megoldást illetően.

A legfrissebb hírek szerint úgy tűnik, hogy már annyira kétségbeestek, hogy úgy gondolják, muszáj árcsökkentéseket eszközölniük annak érdekében, hogy legalább meg tudják tartani az eladások szintjét, és ne veszítsenek további vásárlókat

Az Intel processzorral és Windows operációs rendszerrel szerelt PC-k gyártóinak az egyetlen dolog, ami hátra van, hogy valamelyikük megtegye az első lépést. A lapkagyártók és a hardveres ellátócégek az Intelt és a Microsoftot próbálják meggyőzni erről, mert szerintük a többiek ezután követnék a két óriást. Az Intel makacsságát ismerve (a vállalat nem arról híres, hogy csökkenti a processzorainak az árait) ez még nem nevezhető biztos sikernek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.