Hirdetés
. Hirdetés

Az Edge már veri a Chrome-ot!

|

A Microsoft böngészőjének az androidos és iOS appboltokban újabban már magasabb a pontszáma, mint a Google szoftverének.

Hirdetés

Hirdetés

Ha a Microsoft Edge népszerűségben elmarad is a Google Chrome-tól, van egy terület, ahol megelőzi vetélytársát: ez pedig az androidos, illete iOS appboltokban szerzett osztályzata.

A Google Play Store-ban a Microsoft Edge 4,4 ponton áll, míg a Google Chrome-t 4,3-ra értékelik. Még nagyobb a különbség az App Store-ban, ahol Microsoft Edge osztályzata 4,2, a Google Chrome-é 3,7.

A Microsoft eredetileg Windows 10-re fejlesztette ki az Edge-t, de  amikor eltemette saját Windows 10 Mobile rendszerét, előállt a nem windowsos mobilplatformokra szánt változatokkal.

Saját mobil operációs rendszer híján a cég az Androidra és az iOS-re koncentrált, és az Edge stratégiája kulcsszereplőjévé vált.

A böngésző segítségével a Microsoft olyan kellemes szolgáltatásokat tud biztosítani, mint a Windows 10, illetve Android és iOS eszközök szinkronizálása, tovább az a lehetőség, hogy munka közben szabadon váltsunk egyik eszközről a másikra.

És az intenzív fejlesztés az elkövetkező hónapokban sem áll le, mert a cég hosszú távú célja továbbra is az, hogy böngészőjével lekörözze a Chrome-ot.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.