Hirdetés
. Hirdetés

Az IBM tárolók új generációja

|

Szakmai konferencián mutatta be az IBM partnereinek és ügyfeleinek az alsó-középkategóriájú tárolórendszerének, a DS4000 sorozatnak a két új tagját, a DS4700-at és a DS4800-at.

Hirdetés

A család minden tagja 4 Gbps sebességű Fibre Channel portokkal rendelkezik, de kompítibilis a korábbi, 2 Gbps sebességű adapterekkel és kapcsolókkal. A sorozat jelenleg öt típusból áll. A belépő szintű, DS4100 Windows és Linux alapú kiszolgálókhoz közvetlenül csatlakoztatható és SATA interfészű merevlemezeket használ. Az új DS4700 a három éve kapható DS4300-nak, a DS4800 pedig a DS4500-nak az utóda.

Mindkét változatot kis- és közepes vállalkozások üzleti szempontból kritikus alkalmazásinak a támogatására, heterogén SAN hálózatokhoz ajánlja az IBM. A DS4800 Fibre Channel (FC), a DS4700 pedig választhatóan FC vagy SATA interfészű merevlemezekkel telepíthető. A tárolóhoz jár a Storage Management szoftvercsomag, amely támogatja tárolórendszer használatához szükséges alapfunkciókat: particionálást, pillanatfelvétel-másolást, vagy a távoli tárolókon való tükrözést.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.