Hirdetés
. Hirdetés

Az innováció sERPája

|

Vékony jég az üzleti innováció, a befektetés, a kockázati tényezők és a várható nyereség kényes egyensúlya. Egy kreatív ötlet jó kiindulópont, de a megvalósításhoz pontos, naprakész adatok, belőlük nyert információk szükségesek. A PROGEN Kft. mindehhez informatikai hátteret biztosít.

Hirdetés

Hirdetés

A sERPa Műszerfal modulja olyan, mint egy pilótafülke vezérlőfala: a legfontosabb információkat gyűjti össze a rendszerből, és azokat könnyen értelmezhető formában tárja a felhasználó elé. Mivel minden cég különböző, ezért nincs két egyforma sERPa Műszerfal sem: munkatársaink az Ön igényei szerint helyezik el a diagramokat a felületen, így a kimutatások rendszeresen frissülnek az aktuális üzleti adatokból. A Műszerfalhoz interneten keresztül, böngészőből bejelentkezve férhet hozzá, ezért folyamatait akár mobiltelefonon is figyelheti. Ellenőrizze bárhol, bármikor akciós kampányainak teljesítményét, bankszámláinak egyenlegét, kinnlevőségeit és befolyt bevételeit, vagy kövesse ügynökeinek tevékenységét - melyikük kötötte a legtöbb szerződést, ki közülük a legaktívabb?

Mindezen információkat szigorú biztonsági protokollok használata mellett biztosítjuk, miközben fejlesztőcsapatunk folyamatosan bővíti a sERPát, és ezen belül a Műszerfal paraméterezési lehetőségeit. A rendszeres, havi frissítésekkel partnereink vállalatirányítási rendszere mindig az innováció motorja lesz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.