Hirdetés
. Hirdetés

Az Internet of Things avatárja

|

Az IoT a következő évek nagy technológiai robbanása lesz, ezt lovagolja meg a Zebra Technologies.

Hirdetés

Sajtóbeszélgetést szervezett december 5-én a vonalkódos és RFID technológia világszerte egyik vezető piaci szereplője, az amerikai Zebra Technologies hazai képviselete. Az alkalmat az eseményre többek között adta, hogy október végén lezárult az akvizíciós folyamat, amely ez év áprilisában indult, és amelynek keretében a többek között az automatikus azonosítás, a valós idejű helymeghatározás és a mobiltechnológiai megoldások szakterületének másik kiemelkedő képviselője, a Motorola Solutions vállalati rendszerekkel foglalkozó üzletága a Zebra Technolologies tulajdonába került. Az így létrejött közös vállalat a továbbiakban Zebra Technologies néven működik.

Hirdetés

Az Intenet of Things, mint a közel- és a távolabbi jövő nagy „boomja” a gyártórendszerek terén is hatalmas áttörést fog hozni – hívta fel a figyelmet Vass Máté, a Zebra Technologies regionális kereskedői-értékesítési hálózati vezetője. Ehhez szolgál közös platformként a nyílt forráskódú, már ma is széles közösség által követett és fejlesztett Zatar, azaz Zebra Avatar (nevének második összetevője az azonos című filmmel közös háttérre utal). Az egységes platform segítségével, alkalmas szenzortechnológia alkalmazásával lehetőség nyílik majd nemcsak a gyártórendszerek egyes elemeire vonatkozó adatok kinyerésére, azokon analitikák, elemzések elvégzésére, hanem a kapcsolat a másik irányba is működhet. A kiértékelések alapján mód lesz adatok szolgáltatására a vállat-, illetve termelésirányítási rendszerek felé, sőt a gyártási folyamatok optimalizálására, a hibák kiküszöbölésére is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.