Hirdetés
. Hirdetés

Az iWiW-et is pásztázzák a keresők

|

Márciustól a magyar közösségi oldalra regisztrált nyílt klubok, nyílt események és alkalmazások bejelentkezés nélkül is mindenki számára láthatóvá válnak - közölte az iWiW-et üzemeltető [origo] Zrt., amely ugyanakkor hangsúlyozta, hogy nem minden válik automatikusan nyílttá.

Hirdetés

Az internetes keresők a Facebook után mostantól már iWiW-es oldalak közül is megjeleníthetnek találatokat. 2011 márciusától ugyanis láthatóvá váltak az ismert közösségi oldalon regisztrált nyílt klubok, nyílt események és az alkalmazások aloldalai. A publikus oldal lehetősége közel 130 ezer klubot, 25 ezer eseményt és 170 alkalmazást érint.  

Fontos, hogy nem válik minden információ nyílttá. Klubok esetén az alapadatok, a klub képei és a klub kiemelt üzenetei láthatóak.Eseményeknél az adatlap, alkalmazások esetén az nyitókép és a leírás látható. Az összes funkció és a felhasználók által létrehozott tartalmak azonban csak az iWiW-be történő belépés után érhetőek el.

Ugyanakkor az üzemeltető cég azt jelezte, hogy - szintén az iWiW-et mostanában egyre erőteljesebben szorongató Facebook mintájára - hamarosan 4,7 millió felhasználó is dönthet a nyitásról és foglalhat webcímet (pl. http://iwiw.hu/bazso) egy úgynevezett személyes névjegyoldalnak, ahol az adatlapjaik bizonyos részeit tehetik publikussá.

A mostani fejlesztés elsődleges célja, hogy a kereső felhasználók minél hasznosabb tartalmakat kapjanak. Ennek érdekében a kereső-optimalizáció mostantól folyamatosan zajlik, a szakértők rendszeresen elemzik az elért eredményeket és finomhangolják az oldalakat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.