Hirdetés
. Hirdetés

Az olimpiai csúcsok mélyére ásott a Computerworld

|

Már kapható a Computerworld legfrissebb, olimpiai száma, amiből mindent megtudhatunk a grandiózus esemény hátteréről, a legújabb technológiákról, valamint egy informatikai jogász vakmerő vállalkozásáról.

Hirdetés

Ezen a nyáron aligha beszélhetünk uborkaszezonról, hiszen a futball Európa Bajnokság után az Olimpia szintén eseménydús és izgalmakkal teli órákat ígér - de nem csak a tévé képernyője előtt ülve. Számos területen kapcsolódik a sport és annak nemzetközi, vagy több sportágat magába foglaló eseménysorozata az informatikához. A Computerworld mélyre ásott.

A tartalomból:

VÉLEMÉNY
Ami az EB-ből kimaradt, de az olimpia esetén remélhetőleg az odalátogató turisták már számíthatnak ezekre a megoldásokra.

HYDE TECH CORNER
Szakemberek kommentjei – szubjektíven a hírekről.

MÁSKÉPP VÁSÁROLJUK MAJD A SZOFTVEREKET
Az Európai Unió Bíróságának döntése a szerzői jogi törvények módosítását és a szoftvervásárlói szokások változását hozhatja a tagállamokban.

ADATTUDÓSOK
Az angol terminológiában big datának nevezett jelenséget még Hollywood is elemezte. Ez jól példázza, hogy az élet számos területén hozhat sikert egy hatékony adatbányászati eljárás, amelynek eredményével vitálisabbá tehető a vizsgált szervezet.

REKORDDÖNTŐ RENDSZER AZ OLIMPIÁN
A XXX. Nyári Olimpiai Játékok nem lesznek olyan monumentálisak, mint Pekingben, de az elmúlt négy év technikai fejlődése miatt a sportszerető közönség nagykanállal fogyaszthatja az olimpiai információkat.

OTTHONI HÁLÓZAT A FELHŐBŐL
A Cisco Connect Cloud a Linksys Smart Wi-Fi Router termékcsalád áprilisban bejelentett legújabb – EA4500, EA3500 és EA2700 típusú – modelljein érhető el.

AZ INFORMATIKA ÖLTÖZTET
A Forrester szerint a viselhető digitális eszközök főáramba kerüléséhez komoly beruházásra lesz szükség az öt nagy platformfejlesztő cég és a fejlesztői közösségek részéről.

DIGITÁLISTÉVÉ-SZOLGÁLTATÁSOK MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSA ÉS FELÜGYELETE
Az iTVSense TV-szolgáltatásfelügyeleti rendszer fő célkitűzése, hogy integrált megoldásként támogassa a televíziós szolgáltatás teljes infrastruktúrájának monitorozását.

MERRE TART AZ IKT IPARÁG?
Ebben az évben is díjazta az IVSZ az infokommunikációs szektorban kimagasló teljesítményt nyújtó felső vezetőket, valamint az innovációkat és projekteket. Sorra vették, mitől innovatív egy-egy megoldás, és belenéztek a szakemberek jövőt jósló varázsgömbjébe is.

MAGYAROK AFRIKA KÖRÜL!
Dr. Kondricz Péter tizenöt évnyi informatikai-jogi pályafutás után egészen vakmerő vállalkozásba kezdett: létrehozta a világ egyik legérdekesebb projektjét, Gál József, kétszeres Föld-kerülő barátjával együtt.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.