Hirdetés
. Hirdetés

Az OMIR hálózat rendszergazdái hatékony és teljes körű informatikai támogatást nyújtanak a hazai kis- és közepes vállalatok számára

|

Szakembereik készséggel állnak partnereik rendelkezésére a meglévő informatikai rendszerük bővítésénél, vagy a vállalakozásokban jelenleg használatos rendszer helyett a virtualizált munkakörnyezet kialakításában.

Hirdetés

Egy rendszer kiépítésénél, vagy modernizálásánál fontos, hogy mindig a legmegfelelőbb eszközöket válasszuk ki, annak érdekében, hogy a rendszer teljes mértékben összhangban legyen. Szakértő rendszergazdáik sok éves tapasztalatukkal a hátuk mögött már kitapasztalták az eszközök erősségeit, és gyengeségeit, így a célra legjobban alkalmas eszköz kiválasztásában is segítenek.

Hirdetés

Minden vállalat számára fontos, hogy az informatikai rendszere zavartalanul, optimalizált terhelés mellett maximális kapacitáson működjön. Az OMIR hálózatban lévő rendszergazdák a nyugalom megőrzése érdekében 24 órás rendszerfelügyeletet vállalnak, így ha valami fennakadás történne, ők egyből el tudják hárítani a problémát. Hardveres, szoftveres, és hálózattal kapcsolatos feladatokat is ellátnak.

“Az OMIR rendszergazda által ajánlott vékonykliens megoldással sokkal könnyebb spórolni, hiszen a meghibásodások mértéke a minimálisra csökkent, ráadásul az energiafogyasztása is alacsony. Másrészt azért választottuk ezt a vékonyklienset (NComputingot), mert a többi vékonykliens technológiával működő rendszerhez jóval nagyobb szerverre lett volna szükség, illetve a vékonykliens választékban ennek volt a legjobb az ár-érték aránya.” – mondta Naszádos Edit, a Magyar Tudományos Akadémia Könyvtárának képviseletében.

Az OMIR rendszergazdák nagy hangsúlyt fektetnek a probléma megelőzésére, így vírusvédelemmel, vírusirtással, és rendszeres karbantartással – portalanítással, rendszeres állapotfelméréssel – vágnak a probléma elé. Ha a hiba mégis felmerül, akkor a problémát távolról is el tudják hárítani, így nem kell a kiszállási díjjal számolni. Természetesen, ha a hibaelártás fizikai munkát igényel, akkor szakértőnk az Önnek megfelelő időpontban érkezik.

 

 

A rendszer folyamatos, és zavartalan működése mellett szintén kiemelkedő fontosságot érdemel az adatbiztonság. Nélkülözhetetlen, hogy a vállalatok bizalmas adatai ne jussanak illetéktelenek kezébe, illetve egy szerverleállás után a cégadatok megmaradjanak.

Az OMIR hálózatban lévő rendszergazdák teljes körű segítségnyújtást biztosítanak a felhasználók számára. Lehetőség van konzultációra, ahol a kiaknázatlan lehetőségek kerülnek feltárásra, és a jövőben bekövetkezhető hibákra hívják fel a figyelmet.

Ön is szívesen fogadná egy szakértő OMIR tag segítségét? Akkor írjon az info@omir.hu-ra vagy hívja a 06-1-88-33-133-mas számot! www.omir.hu

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.