Hirdetés
. Hirdetés

Az RRC Hungary a Hitachi új disztributora

|

Fejlett tárolókra építve okostársadalom-megoldásokat kínál majd a két cég a magyar piacon.

Hirdetés

Hivatalos nagykereskedőként forgalmazza az RRC Hungary a Hitachi Data Systems tárolómegoldásait – jelentette be az értéknövelt szolgáltatásokat kínáló disztributor az áprilisban indult együttműködést tegnapi partnerrendezvényén. A megállapodás – a kelet-európai és közép-ázsiai piacot lefedő, moszkvai és varsói központú – RRC Group disztribúciós vállalat, valamint a japán gyártó között létrejött, nemzetközi együttműködés része.

A Hitachi Data Systems az értékesítési csatorna továbbfejlesztésével ismert storage megoldásai mellett a japán cégcsoport széles technológiai portfóliójának bevezetésére készül a kelet-európai piacokon. A paletta az Unified Compute Platform integrált, analitikai, Big Data és más alkalmazásokra optimalizált rendszerektől és a Content Platform tartalomközpontú tárolófelügyeleti szoftvertől kezdve a gépjárművek fedélzeti számítógépes egységein, szupervonatokon és robotokon át az okos társadalom építéséhez kínált iparági, például egészségügyi, kereskedelmi és távközlési megoldásokig ível, beleértve a felhőszolgáltatásokat is.

 

– Célunk, hogy a hazai vállalatok körében is ismert, fejlett tárolómegoldásainkra építve, kiemelkedő szakmai tudású viszonteladó partnerekkel együttműködve a teljes körű megoldások irányába bővítsük a kínálatot a magyar piacon – mondta Kozák Tamás, a Hitachi Data Systems regionális igazgatója. – Az RRC Hungary értéknövelt szolgáltatást nyújtó disztributorként erősíteni fogja a Hitachi stratégiáját Magyarországon.

Az idén 15 éves RRC Hungary tavalyi árbevétele elérte a 12 milliárd forintot. Az 54 fős magyar leányvállalatot öt divízió – a hálózati, biztonsági, azonosítási és infrastruktúra megoldásokkal, valamint oktatással foglalkozó szervezeti egység – alkotja, budapesti telephelyén raktárbázist és oktatóközpontot is működtet.

– Ismét olyan innovatív megoldásokkal bővítjük kínálatunkat, amelyek új üzleti lehetőségeket teremtenek a magyar piacon – mondta Virágh Attila, az RRC Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. – Kétszámjegyű forgalomnövekedést várunk a Hitachi Data Systems tárolóktól, és terveink között szerepel, hogy új partnereinkkel kormányzati tendereken is részt veszünk a tárolók mellett olyan okostársadalom-megoldásokkal, amelyeket a Hitachi többek között a közlekedés, az egészségügy és városszervezés számára fejlesztett ki. Idén elindítjuk hatodik üzletágunkat is, amely professzionális szakmai, know-how szolgáltatásokat kínál majd viszonteladóinknak, amíg házon belül kiépítik a megfelelő kompetenciákat.

G sorozat

Magyarországon is elérhetők már a Hitachi áprilisban bejelentett, legújabb tárolói, a szoftveresen meghatározott, többrétegű adattárolást támogató Virtual Storage Platform G sorozat modelljei. A G200, G400 és G600 tárolórendszerek – az augusztusban megjelenő G800-zal együtt – ugyanazon szoftverkörnyezeten belül minden munkaterhelés követelményeinek megfelelnek, a belépő szinttől a felső, nagygépes kategóriáig.

A tároló rendszerek mindegyikén a Hitachi saját, tárolóvirtualizációs operációs rendszere (SVOP) fut, amely natív, heterogén tárolóvirtualizálást és elosztott, aktív/aktív tárolást tesz lehetővé, teljesen kompatibilis adatmigrációval, -replikációval és -menedzsmenttel együtt. Így a kisebb rendszereket kereső felhasználók is ugyanazokhoz a virtualizációs képességekhez férnek hozzá, amelyek korábban csak a felső kategóriás tárolókban voltak elérhetők, és a Gartner legutóbbi értékelésében (Critical Capabilities for General-Purpose, High-End Storage Arrays, 2014. november) a legmagasabb pontszámot érték el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.