Hirdetés
. Hirdetés

Bejött a Microsoftnak a Windows 10 agresszív terjesztése

|

Úgy tűnik sikeres a régebbi PC-k esetében alkalmazott nyomulás.

Hirdetés

A múlt héten a Windows 7-et vagy Windows 8.1-et futtató felhasználók elkezdték jelezni fórumokon, hogy az automatikusan letöltődő Windows 10 frissítés települt a számítógépükre, miközben nem volt lehetőségük az ajánlat visszautasítására, ha pedig volt módja a leállításnak, egy hurokba kerültek, melynek során újra meg újra felkínálta a rendszer a frissítést. Egyes esetekben nem voltak képesek visszanyerni az ellenőrzést számítógépük felett, amíg fel nem adták, és engedélyezték a Windows 10 telepítését. Ennek meg is lett az eredménye: a StatCounter legfrissebb adatai szerint az új operációs rendszer használati aránya március 10-től kezdődően észrevehető emelkedést mutatott az egy héttel korábbi értékhez képest.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.