Hirdetés
. Hirdetés

Bemutatkozik az Oxite

|

Letölthető a Microsoft nyílt forráskódú blogmotorja.

Hirdetés

Elérhető a Microsoft nyílt forráskódú alkalmazásokat felvonultató CodePlex oldalán az Oxite alfa verziója, amellyel a felhasználók egyszerűen blogokat és weboldalakt hozhatnak létre.

A Microsoft ASP.NET MVC platformjára épülő keretrendszer ráadásul alapból olyan funkciókat kapott, amelyek bár majdhogynem minden blog szolgáltatónál elérhetőek, mégis nehéz és főleg időigényes őket minden egyes weboldalhoz megírni. Így az Oxite alfa verziója tartalmaz pingback, trackback algoritmusokat, anonim és regisztrált komment lehetőséget, és RSS mezők megvalósítását az oldal bármilyen szintjén.

 

oxite.jpg


A redmondi szoftvercég fontosnak tartotta kiemelni, hogy nem kívánnak a WordPress babérjaira törni, főként, hogy a program egyelőre még csak alfa stádiumban tart, így annak használatát csak fejlesztők számára ajánlják. A nagyérdeműnek azonban elkészítettek egy bemutató oldalt, amelyen megtekinthető az Oxite képessége még a végleges változat megjelenése előtt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.