Hirdetés
. Hirdetés

Bemutató: Conceptronic VoIP adapter

|

A Conceptronic adapterével könnyedén telefonálhatunk interneten analóg készülékünket használva

Hirdetés

A VoIP-alapú telefonálás kapcsán sokan hiányolták, hogy hívást fogadni és kezdeményezni csak speciális eszközökkel, esetleg kizárólag PC-vel lehetséges. A Conceptronic VoIP Adapter lehetővé teszi, hogy analóg telefonkészülékünket VoIP telefonként is használhassuk, miközben az analóg vonalon nyújtott szolgáltatásról sem kell lemondanunk. Az eszköz nem csak külsőre egyszerű, hanem használata is az.

 

voip_1_k.jpg

 

A telefonkészülék és az analóg telefonvonal mellé már csak egy szabad USB kapuval és feltelepített Skype-al rendelkező PC szükséges. A csatlakoztatás után telepítenünk kell a mellékelt meghajtóprogramot és – a kézikönyv alapján – be kell állítanunk a Skypeot is. Ezt követően a telefonkészülék úgy működik ahogyan azt eddig megszokhattuk: hívást fogadhatunk és kezdeményezhetünk analóg- és VoIP vonalon egyaránt, ráadásul össze is köthetjük őket, ami így egy háromszemélyes konferenciahívássá alakul.

 

Adatok:

  • USB csatlakozás PC-hez
  • Analóg telefon csatlakozás szabványos RJ-11 csatlakozón
  • Analóg és IP-alapú hívások
  • Skpye kompatibilitás

 

Értékelés:

Előny: Könnyű beállítás

Hátrány: Csak Skypeal működik

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.