Hirdetés
. Hirdetés

Bemutatták az első Memory Stick Micrós mobiltelefont

|

A Sony Ericsson bemutatta első olyan mobiltelefonját, amely a Sony új Memory Stick Micro formátumú memóriakártyáját használja.

Hirdetés

Az M600 típusú duál módú, Symbian operációs rendszerrel felszerelt készülék 3G és GSM rendszerekben egyaránt használható. Az új memóriakártya méreteinek következtében a telefon mindössze 15 milliméter "vastag", s ehhez 2,6 hüvelykes képátlójú kijelző is tartozik.

További érdekességnek számít az új billentyűzet. Minden gomb vízszintesen két oldalra dönthető, s így egy-egy gomb két billentyűnek felel meg a szabványos QWERTY billentyűzetkiosztás szerint. A telefon elsősorban üzleti felhasználók számára készült, ezért is építették bele a különleges billentyűket. Így könnyebbé válik az e-mail írás és a teljes értékű internetes szörfözés.

A Memory Stick Micro a Sony és a SanDisk vállalatok közös gyermeke, és egyike a nemrég bemutatott memóriakártya-formátumoknak, melyeket különösen mobiltelefonokra optimalizáltak. A kártya 15x12,5x1,2 mm-es méretei miatt jelenleg ez a MS kártyák legkisebbike. A tömeges értékesítés márciusban kezdődhet meg 256, 512, illetve 1024 Mbites változatokban. A pontos ár még nem ismert, de állítólag a jelenlegi Memory Stick Duónál nem lesz drágább.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.