Hirdetés
. Hirdetés

BenQ-Siemens Q-fi EF71 - zene és design

|

Az EF71, a BenQ-Siemens zenei funkciókat előtérbe helyező Q-fi termékcsoportjának új darabja a zene és a design szimbiózisára törekszik.

Hirdetés

A Q-fi termékek jellemzője a zenei funkciók egyszerű használata és a plug and play; ezáltal mindent egy készülékben kínálnak a mobilzene szerelmesei számára. A zenei funkciókhoz való könnyű hozzáférés érdekében a fontosabb zenei gombokat alig észrevehető módon beépítették a borításba, azt célozva meg, hogy a készülék megjelenése ne szenvedjen csorbát. És nem is sikertelenül, hiszen a Q-fi EF71 2006-ban elnyerte a rangos iF-díjat.

A Q-fi EF71 zenelejátszója a legtöbb napjainkban használt formátumot támogatja (többek között MP3, AAC és WMA). A cserélhető Micro-SD kártyák elégséges tárolóhelyet biztosítanak a zenehallgatáshoz. További szolgáltatás a 10-skálás hangszínszabályozó, amelynek segítségével személyre szabható a 3D-s hangszórókon lejátszott zene. A készülék kinyitása után elénk tárul a Q-fi EF71 lapos, billentyűzete, valamint a 2.2 inches, 262 ezer színű kijelző. A második, külső OLED kijelző az ezüst és fekete borítás eleganciáját hivatott emelni.

A beépített kamera 2.0 megapixeles, 9-szeres lineáris zoommal és 30 fps (frames per second) teljesítményű videofunkcióval van ellátva. A speciális éjszakai üzemmódnak köszönhetően gyenge fényviszonyok mellett is készíthetőek fotók és videók. A Q-fi EF71 USB kábellel a számítógéphez csatlakoztatva webkameraként is használható. Ez azonban még nem minden: a Q-fi EF71 kényelmesen használható útközben, hiszen egy USB kábellel a laptophoz csatlakoztatva feltölthető.

A Q-fi EF71 a Q-fi EF51 után a második a BenQ Mobile zenei funkciókat előtérbe helyező Q-fi termékkategóriájában. A BenQ-Siemens Q-fi EF71 Micro-SD kártyával és sztereo fülhallgatóval kerül forgalomba. Ázsiában 2006 júliusától, Európában szeptembertől, a hazai üzletekben pedig várhatóan októbertől lesz kapható "Stellar Aluminium" színben. A kényelem fokozása érdekében eredeti tartozékként fülhallgatók széles választéka - Bluetooth technológiával, illetve anélkül - lesz elérhető.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.