Hirdetés
. Hirdetés

Bevetésre kész az októberi Windows 10 javított változata

|

A betekintő program résztvevői már megkapták a Microsofttól a javítást tartalmazó csomagot.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft eljuttatta a betekintő program résztvevőihöz a Windows 10 legújabb kumulatív frissítését. Úgy tűnik, hogy ebben végre sikerült kijavítani azt a fájlfelülírási hibát, amely a legutóbbi nagy frissítés csúfos kudarcát okozta.

A hiba miatt fel is függesztették az októberi Windows 10 terjesztését. Azóta a Microsoft több kumulatív frissítést kiadott, és legújabb, KB4464455 kódszámú változat megjelenése azt sejteti, hogy a belső tesztelés a végéhez közelít.

A betekintő program résztvevői által megkapott előzetes buildek már tartalmazzák a Windows 10 October 2018 Update legtöbb hibájának javítását, köztük azét is, amely a telepítés során a ZIP archívumok kicsomagolásakor felhasználói fájlok felülírását eredményezte.

A fejlesztők a Microsoft Edge-dzsel kapcsolatos felhasználói "élményen" is javítottak, többen ugyanis böngészés közben az internet-kapcsolat megszakadására panaszkodtak. A Microsoft ezenkívül a vezérlőprogramokat is átfésülte, és csiszolt kicsit a vírusellenes modulon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.