Hirdetés
. Hirdetés

Bezár a Yahoo Briefcase

|

Tíz év után a Yahoo március végén megszünteti Briefcase online tárolási szolgáltatását.

Hirdetés

A Yahoo ingyenes szolgáltatásként nyújtotta felhasználóinak a 30 megabájtos online tárterületet, ahova legfeljebb 5 MB nagyságú állományokat tölhettek fel és oszthattak meg másokkal. A Briefcase nyitóoldalán most a Yahoo arra kéri felhasználóit, hogy március 30-ig töltsék le vagy töröljék az ott tárolt állományaikat, mert utána megszüntetik a szolgáltatást. A vállalat közleménye szerint a lépésre azért kerül sor, mert a felhasználók kinőtték a tárhelyet. A Yahoo Mail és a Flickr jóval nagyobb tárkapacitást nyújtanak, és a Briefcase-t egyre kevesebben használják már.

Bár az idő elszállt a Briefcase fölött, az internet-alapú tárolás egyre népszerűbb. A Microsoft tavaly indította az egyelőre még beta állapotban lévő Live Mesh szolgáltatását, amely nem csupán online tárolási lehetőséget ad, hanem az állományokat szinkronizálni lehet mobil eszközökkel és számítógépekkel, így bárhonnak elérhetőek. Az ingyenes DropBox hasonló lehetőségeket nyújt. Egyes információk szerint a Google is készül ilyen szolgáltatás indítására GDrive néven.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.