Hirdetés
. Hirdetés

Blackberry Kínában

|

Nyolc éves harc után a kínai hatóságok engedélyezték, hogy a Blackberry megjelenjen a kínai mobilpiacon.

Hirdetés

A világ legnagyobb mobilpiacán, Kínában is meg lehet majd vásárolni a Blackberry készüléket, miután a hatóságok nyolc évnyi harc után végre engedélyezték a Research in Motion (RIM) cégnek, hogy termékével megjelenjen a piacon. A kanadai székhelyű cég szerint a készülék augusztusban kerül a kínai üzletekbe, de már 5000 darabra előrendelése van a cégnek. A telefont a legnagyobb kínai mobiltársasággal közösen, a China Mobile-lal kínálják.

blackberry.jpg

A bejelentés még jól jöhet a tőzsdén is jegyzett cégnek, amely ellen a tőzsdefelügyelet vizsgálatot indított a részvényopciói körül tapasztalt visszásságok miatt.

A Blackberry készülékek iránti kereslet és a cég árbevétele dinamikusan nő, az év első három hónapjában a bevételek tízszeresére nőttek és elérték a 187 millió dollárt. Előfizetőinek száma 1,2 millióval nőtt a három hónapban, és elérte a 9,2 milliót.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.