Hirdetés
. Hirdetés

Boltokban az új Small Business Server

|

Az Essential Business Server 2008 szintén ma debütál.

Hirdetés

A Microsoft korábbi bejelentésének megfelelően mától - november 12-től - elérhető a Microsoft új szerver családja, a Windows Essential Server Solutions, amelynek része a kisvállalatoknak szánt Windows Small Business Server 2008 és a közepes méretű cégeket kiszolgáló Windows Essential Business Server 2008. Mindkét termék a Windows Server 2008 rendszerre és a legfrissebb Microsoft szerver technológiákra és szolgáltatásokra épül, azokat oly módon integrálva, hogy a vállalkozások képesek legyenk felvenni az ügyfelek növekedésének ritmusát, az egyszerű kezelhetőség mellett.

A  Small Business Server 2008 ideális a legfeljebb 50 PC-vel rendelkező szervezetek számára. Elősegíti az üzleti adatok védelmét, az üzleti hatékonyság növelését, miközben professzionális imázst közvetít az ügyfelek felé. A Remote Web Workplace továbbfejlesztése, a Windows SharePoint Services 3.0 integrálása, és a legfrissebb Windows mobileszközök támogatása pedig segítséget nyújt az alkalmazottak számára a távoli munkavégzéshez és a hatékony együttműködéshez is.

Az informatikai menedzserek és technológiai tanácsadók számára jelentős mértékben egyszerűsödött és javult az SBS 2008 telepítése, beállítása és adminisztrálása. A nagyteljesítményű adminisztrációs konzol, a szerverek és PC-k újfajta monitorozása, a Windows Server Update szolgáltatások és az egyedi igényekhez igazítható jelentések, amelyek gyakorlatilag bárhonnan elérhetőek, egyszerűbbé és hatékonyabbá teszik a menedzselést. Az Exchange Server 2007 további beépített védelmet, gyakorlatilag mindenhez megfelelő hozzáférést és hatékony kezelhetőséget biztosít. A Windows Small Business Server 2008 két változatban kerül a boltok polcaira: Standard (körülbelül 1089 dollár) és Premium (körülbelül 1899 dollár) változatban. Utóbbi ideális platformot biztosít a kritikus üzleti alkalmazások számára, mivel az SQL Server 2008 és Windows Server 2008 technológiákat egy második hardver-szerveren futatja.

 

sbs2008_rc0_01.jpg


A Windows Essential Business Server 2008 rendszert a legfeljebb 250 asztali géppel rendelkező, közepes méretű szervezetek igényeinek kielégítésére tervezték, és az informatikai szakemberek számára nyújt segítséget rendszereik irányításához, a „tűzoltásra" fordítandó idő csökkentéséhez annak érdekében, hogy jobban összpontosíthassanak az üzleti növekedést serkentő stratégiai erőfeszítésekre. Ötvözi a Windows Server 2008, az Exchange Server 2007, a Forefront Security for Exchange Server, a System Center Essentials 2007, az Internet Security and Acceleration Server következő verziójának technológiáit, illetve a Premium Edition változatban az SQL Server 2008 technológiáját.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.