Hirdetés
. Hirdetés

Bónusz tévécsatorna júniusban

|

Júniusban a Telekom TV-előfizetők számára elérhető a 7-es programhelyen a Travel Channel, az izgalmas utazások csatornája. A Travel Channel a nyáron népszerű mobil felületen, okos készüléken, vagy notebookon a TV GO platformon is elérhető az első nyári hónapban TVGO regisztrációval rendelkező Telekom TV ügyfeleknek.

Hirdetés

Az utazás különleges élmény, hiszen megismerhetünk idegen kultúrákat, minden egyes kaland gazdagabbá teszi az embert. A Travel Channel mindennap kinyitja a világot, azok számára is, akiknek éppen nincs lehetőségük utazni. A világ vezető utazási csatornája elkalauzolja  nézőit a Föld minden tájára, legyen szó legendás helyekről, a világ legszebb természeti csodáit kínáló nemzeti parkokról, hátizsákos kalandokról, luxusutazásokról, vagy éppen gasztronómiai felfedezésekről - a Travel Channel kínálatában mindent megtalál a néző.

A Bónusz csatorna lakossági IPTV és digitális Kábel TV és SAT TV-előfizetőknél érhető el, a 7-es csatornahelyen és TV GO-n, kivétel a Koktél és Közszolgálati csomaggal rendelkezőknek. A júniusi bónusz csatorna (Travel Channel) 2017. június 01. 12 óra és 2017. június 30. 12 óra között látható. A TVGO-n történő Bónusz csatorna eléréshez a Telekom TV szolgáltatást össze kell kapcsolni a TV GO fiókkal.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.