Hirdetés
. Hirdetés

Borítéknyomtató az OKI-tól

|

A Pro9 Borítéknyomtató Rendszerrel mind a kisebb gyorsnyomdák, mind a nagyobb nyomdaipari szaküzletek bővíthetik szolgáltatásaik körét és még több ügyfelet érhetnek el.

Hirdetés

Kreatív borítéknyomtatás gyorsan és kifizetődően? Mostantól bárkinek elérhető! Az OKI Europe új Pro9 Borítéknyomtató Rendszere (Envelope Print System) a kisebb gyorsnyomdák és a nagyobb nyomdaipari szaküzletek számára egyaránt lehetővé teszi, hogy előnyükre fordítsák a direkt marketing aktuális trendjeit. A rendszer a borítéknyomtatás mellett új lehetőségek tárházát nyitja meg a nyomtatott meghívók és más magas minőséget megkövetelő, postai úton kézbesített termékek esetében is.

Hirdetés

Az OKI Pro9-es Graphic Art nyomtatósorozatával rendelkező felhasználók az új Borítéknyomtató Rendszernek köszönhetően két okból is könnyedén kitűnhetnek a tömegből. Először is, az új rendszerrel kevesebb időbe telik egy változó adatokkal ellátott boríték kisebb sorozatának kinyomtatása, mint amennyit egyébként a nyomólemez előállítása és a nyomat előkészítése venne igénybe. Ráadásul üzembe helyezési költségekkel sem kell számolni. Ezen túlmenően a Pro9542 Borítéknyomtató Rendszerrel ragyogó fehér és feltűnően élénk színekkel nyomtathatunk színes borítékokra is a garantáltan szembetűnő eredményekért.

"Annak ellenére, hogy az eDM kampányok egyre nagyobb teret hódítanak a direkt marketingben, a fogyasztók a postai úton kézbesített leveleket még mindig sokkal személyesebbnek és megbízhatóbbnak találják. A Direct Marketing Association kutatása szerint az online promóciók egyre növekvő száma ellenére a direkt postai üzenetek hatása még mindig felülmúlja az e-mailekét. A kutatás kimutatta, hogy a címzettek mindössze 44%-a tudta csak felidézni a konkrét márkát az e-mail kampányt követően, míg ez az arány 75% volt a direkt üzenet esetében." - nyilatkozta Shun Mochizuki, az OKI Europe Ltd. kis formátumú nyomtatókra szakosodott részlegének senior marketing menedzsere.

"Bár az e-mailezés kényelmessége miatt a vállalkozások 51%-a vegyes kampányokat folytat, jól látható az igény a rövidebb, ám annál hatásosabb, figyelemfelkeltő direkt üzenet promóciókra is. A Pro9-es egyedülálló képessége a színes és fehér nyomtatásra egyaránt, valamint a Pro9542 esetében a fehér alapra egy lépésben történő színes nyomtatás mind a kisebb gyorsnyomdák, mind a nagyobb nyomdaipari szolgáltatók számára biztosítja, hogy ajánlatuk versenytársaikétól feltűnően különbözhessen."

Az OKI Borítéknyomtató Rendszere továbbá egy, az OKI által tervezett speciális borítékadagolót és szállítószalagot is tartalmaz, hogy a produktivitás még nagyobb lendületet vegyen. A könnyű beüzemelést és a hordozók sokféleségét szem előtt tartva a rendszerhez tartozik egy boríték beégető egység is, ami kiküszöböli az esetleges gyűrődéseket, és egységes nyomtatást biztosít a megjelenési lehetőségek nagy választékában. Borítéktípusok széles skálájára nyomtathatunk (a C7-es mérettől kezdve egész a 13-as és 15-ös méretig), az elkészült borítékokat pedig lenyűgöző gyorsasággal kapjuk kézhez (500 DL boríték kinyomtatása kb. 12 percet vesz igénybe).

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.