Hirdetés
. Hirdetés

Bosszantó hiba az iPhone-okban

|

Az Apple újabb mobiljaiban túl könnyű véletlenül bekapcsolni a zseblámpaként is használható vakut.

Hirdetés

Hirdetés

Az Apple körül mindig zajlik az élet, most pedig, hogy a cég nehézségekkel küzd, különösen sokat foglalkozik vele a sajtó.

A legújabb hír, amely az iPhone-okkal kapcsolatos, megint csak nem örömteli: sokan panaszkodnak arra, hogy a mobilon túl könnyű véletlenül bekapcsolni a zseblámpaként is használható vakut.

A probléma oka az, hogy az Apple a könnyebb elérhetőség érdekében a lezáró képernyőre tette az aktiváló ikont, ám a kényelemfokozó megoldás rengeteg bosszúság forrása lett. Nem egyszer előfordul, hogy az iPhone tulajdonos mit sem sejtve masírozik az utcán, és a járókelőknek kell figyelmeztetniük rá, hogy zsebében világít a mobil, fölöslegesen fogyasztva az akkut.

Jelenleg mintegy félezer felhasználói panasz érkezett az Apple-höz, de hivatalos közlemény még nem jelent meg az ügyben.

A gond az iPhone-ok új generációját, tehát az iPhone X-et, az iPhone XS-t és az iPhone XR-t érinti. A tüneti kezelés szerencsére nem túl bonyolult: a fény egyszerűen kikapcsolható az ikon megérintésével, vagy a Sirinek kiadott utasítással.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.