Hirdetés
. Hirdetés

Bővíti hálózatát a UPC

|

A UPC Magyarország Bicskén bővíti hálózatát az Elektrokomfort Kft. kábelhálózatának felvásárlásával, így csaknem 5 ezer új háztartásba juttatja el internetes és digitális TV szolgáltatásait.

Hirdetés

Közel 5 ezer új háztartás csatlakozhat a UPC új generációs szélessávú hálózatára Bicskén, miután a vállalat felvásárolta a térségben korábban szolgáltató Elektrokomfort Kft. Kábelhálózatát, olvashatjuk a cég közleményében. A UPC új ügyfelei február 1-től már 500 megabites extra-szélessávú hálózaton internetezhetnek - ez több mint 30-szor gyorsabb sebességet jelent, mint a korábban rendelkezésre álló 15 Mbit/s-os szolgáltatás. Kábeltelevíziós csomagjaiban az országosan elérhető, széles kínálatát nyújtja a szolgáltató, számos, HD minőségű adással. A csatornák között a Bicske TV is megtalálható. A UPC kínálathoz olyan további innovatív szolgáltatások társulnak, mint a UPC Mobil, amely a piacon egyedülálló ajánlatként korlátlan adatforgalmat biztosít a mobilkészülékeken, illetve a UPC Wi-Free, az ország 410 ezer pontján elérhető ingyenes közösségi Wi-Fi hálózat.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.