Hirdetés
. Hirdetés

Bővülő virtualizáció

|

A VMWare termékeinek alkalmazási lehetőségeit és általában a virtualizációs megoldásokat vizsgálta a VMware Virtualization Forum 2008.

Hirdetés

Az IDC Magyarországgal közösen szervezett rendezvény alkalmaból tartott sajtótájékoztatón Lewis Gee, a VMWare EMEA régióért felelős alelnöke elmondta: a vállalat éppen egy új fejlődési fázisban van, amelynek célja egyrészt a szervezeti átalakítás, a piaci jelenlét kialakítása és erősítése Kelet-Európában, másrészt a még erőteljesebb fejlesztési tevékenység.

A köztudatban a virtualizációról az a kép alakult ki, hogy ez nem más, mint hypervisor technológia és szerverkonszolidáció, holott sokkal több lehetőség rejlik benne. Több mint 100 ezer vállalat ért már el közel 50 százalékos költségmegtakarítást adatközpontjaiban, tesztlaborjaiban és IT-működése egyéb területein, de desktop környezetben is sikeresen alkalmazható. A fejlesztések előrehaladtával pedig el lehet majd érni a teljesen automatizált rendszereket, amelyek kijavítják a saját hibáikat - mondta Lewis Gee.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.