Hirdetés
. Hirdetés

Brutális kamerával jönnek a Xiaomi új Redmi mobiljai

|

A Redmi Note 8 Pro kamerája 64 megapixelt tud, de az okostelefon más téren is nagyon erős.

Hirdetés

Hirdetés

A Xiaomi olcsó, jó minőségű mobiljairól vált ismertté, és ebbe a trendbe illeszkedik most bejelentett két új modelje, a Redmi Note 8 és a 8 Pro is.

A Note 8 Pro fő ütőkártyája a 64 megapixeles hátoldali kamera. A mobil azonban nem mindig használja ezt a felbontást: gyenge fénynél négy különálló pixel egy nagyobbá áll összes, és a felbontás 16 megapixelre csökken.

A fő lencséhez a hátoldalon két másik csatlakozik: egy 8 megapixeles ultraszéles szenzor, és egy 2 megapixeles makrókamera.

A kamerákon kívül figyelmet érdemel még az eszköz játékorientált nyolcmagos MediaTek Helio G90T SoC-je. Az intenzív játékmenetek okozta túlmelegedés ellen folyadékos hűtőrendszer véd.

A  6,53 hüvelykes FHD+ kijelzőt Gorilla Glass 5 védi, a szelfikamera 20 megapixeles, és a Xiaomi nem spórolta le az eszközről a jack aljzatot sem.

Ami a Redmi Note 8-ot illeti, kijelzője 6.3 hüvelykes HD képernyő, processzora egy Snapdragon 665, és hátoldali kameraösszeállítása 48 megpixelt tud.

A mobilok 140 dollárról indulnak, a csúcskonfiguráció ára 250 dollár körül lesz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.