Hirdetés
. Hirdetés

Brutális újdonság jön a Samsung-mobilokban

|

A gyártó rövidesen kirukkolhat a 150 megapixeles kameraszenzorral.

Hirdetés

Hirdetés

Tovább folytatódik a megapixel-verseny a mobilgyártók között. A legújabb hír az, hogy a Samsung 150 megapixeles kameraszenzort épít jövendő csúcsmodelljeibe.

Ez a szenzor ugyanazt a Nonacell technológiát használja, mint amit a Galaxy S20 Ultra ISOCELL Bright HM1 szenzora.

A Galaxy S20 Ultra 108 megapixelt kínál, így nem meglepő, hogy egyelőre a 150 megapixel is csak a Samsung legdrágább modelleibe kerül be.

A Xiaomi lesz az első gyártó, aki a modul előnyeit kihasználja a negyedik negyedévben megjelenő mobiljaiban.

Az Oppo és a Vivo valamikor a jövő év első negyedében jön ki a brutális felbontással. Az elképesztő kamera az egyelőre még be sem jelentett Qualcomm Snapdragon 875 lapkakészlettel párosul.

A Nonacell technológiája kilenc pixelt kombinál a nagyobb fényelnyelés érdekében.  Az eredmény egy 16 megapixeles kép, ami négy megapixeles előrelépés az S20 Ultra 12 megapixeljéhez képest.

Szakértők valószínűsítik, hogy a Samsung már egy közeljövőben  megjelenő modelljében elővezeti az újdonságot.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.